DESPRE KRUPS

Pentru KRUPS, fiecare detaliu contează

Designul, tehnologia, precizia...
Descoperă cum fiecare detaliu este conceput pentru a-ți oferi produse la cele mai înalte standarde, care să îți facă fiecare zi o zi perfectă.

Perfecțiune până
în cele mai mici detalii

Pentru KRUPS, designul și inovația sunt elementele esențiale, care se îmbină pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică, excepțională.

Atenția la detalii și grija pentru fiecare element face ca design-ul produselor KRUPS să te suprindă și să-ți ofere o experiență desăvârșită, cu fiecare utilizare. Bucură-te de aparate excepționale, elegante, cu finisaje premium și dimensiuni compacte.

Tehnologia KRUPS face parte acum din viața ta,
făcându-ți fiecare zi mai plăcută, mai ușoară.

Inovația KRUPS Barista, espressorul complet automat cu funcție de curățare a sistemului de spumare a laptelui. Duza de abur se curăță automat, printr-un simplu gest/printr-o simplă apăsare de buton: o bijuterie a tehnologiei.

Precizia și fiabilitatea ireproșabilă
a produselor KRUPS asigură
rezultate excepționale, zi după zi

Savurează o cafea plină de aromă la temperatura potrivită. Datorită sistemului Thermoblock, te bucuri de o cafea fiebinte, chiar de la prima ceașcă.

Istoria noastră

Cea mai frumoasă poveste a noastră ești tu.

Din 1846, istoria KRUPS a fost marcată de inovații, produse simbolice, concepute pentru a satisface nevoile clienților noștri. Grație pasiunii și cunoștințelor experților săi, KRUPS te invită să te bucuri de o experiență multi-senzorială intensă. Toate aparatele noastre beneficiază de atenție specială pentru a-ți oferi ce este mai bun din boabele de cafea.