Reparabilitate

Produsul tău este reparabil?

Ce este angajamentul de reparabilitate de până la 10 ani?

Brandul Krups se angajează să fie capabil să repare un produs până la 10 ani, în toată Europa.

Deoarece protecția mediului înconjurător și lupta împotriva risipei sunt preocupările noastre majore.

KRUPS ALĂTURI DE TINE...

Produsele noastre sunt create pentru a fi reparate, dezasamblate și asamblate cu uşurinţă.

Un număr foarte mare de piese de schimb sunt depozitate separat (40.000 de referințe sunt depozitate în Franța pentru Europa) pentru a repara ceea ce este necesar, la un cost accesibil.

Câteva cifre

Inginerii Krups propun modificări, bazate pe informații operaționale primite, pentru a se asigura că noua generație de produse este mai ușor de reparat. Fiecare referință nouă a produsului finit este certificată cu eticheta "Produs reparabil 10 ani".

10 ANI

Krups se angajează să păstreze pentru 10 ani, în medie, după achiziție, toate piesele de schimb pentru majoritatea produselor*.

5,7 milioane de piese de schimb

în peste 15 000 m2

Pentru a asigura o disponibilitate imediată a pieselor de schimb, jumătate de stoc a fost depozitat anticipat pentru urmatorii ani, pentru produsele care nu se mai fabrică.
Reparația este adesea mai puțin costisitoare decât înlocuirea produsului, în special datorită scăderii prețurilor pieselor de schimb (în medie cu aprox. 30% începând din 2012). O reparație nu modifică în niciun fel calitatea produsului și limitează impactul risipei asupra mediului înconjurător.
* Peste 95% dintre produsele comercializate de Groupe Seb în Europa în 2016 sunt reparabile (din care 22% dintre ele pot avea maxim una sau două piese care nu sunt disponibile la un preț “rezonabil“ în vederea reparării)

KRUPS LÂNGĂ TINE...

Cel mai bun serviciu de reparare pentru produsele tale este furnizat de profesioniști instruiți de Krups, ce vor cauta tot timpul soluții pentru a extinde perioada de utilizare a produsului tău.

Astăzi, mai mult de 6.500 de centre de reparații autorizate îți stau la dispoziție pentru a asigura sustenabilitatea produselor în întreaga lume, indiferent de țara de achiziție sau utilizare.

Apasă butonul, pentru a găsi cel mai apropiat centru de reparații autorizat. Nu uita să verifici mai întâi dacă nu cumva există deja o soluție prezentată la rubrica "Întrebări frecvente".

6.500 de centre
de reparații
profesioniste

Reparabilitatea este ușoară

Printr-o simplă vizită la cel mai apropiat centru de reparații autorizat, piesa defectă a produsului tău Krups poate fi înlocuită rapid.

Acest lucru permite ca o defecțiune să fie remediată, pentru mai mulți ani, chiar și după expirarea garanției.

Printare 3D
pentru o reparare ușoară și o utilizare îndelungată a produselor tale

Pentru a asigura durata de viață a anumitor piese de schimb din plastic, Krups testează încă din mai 2016 primele produse reparate cu piese de schimb printate cu o imprimantă 3D.

‘‘

Acum ne dăm seama că acestea sunt produse care merită o viață lungă de utilizare."

Alain Pautrot - VP Consumer Satisfaction

Vezi interviul