Reparabilitate

Este produsul tău reparabil timp de 15 ani
la un cost rezonabil?

Ce este un angajament de 15 ani de reparabilitate la un preț corect?

De la 1 ianuarie 2022, Krups și-a intensificat angajamentul față de reparabilitatea produselor prin extinderea disponibilității pieselor de la 10 la 15 ani la prețul corect, atât pentru produsele nou lansate în 2022, cât și pentru produsele încă în producție.

Cu 96% din referințe vândute în 2021 sub logo-ul de reparabilitate de 10 ani, Krups își consolidează angajamentul în toată Europa.

KRUPS ALĂTURI DE TINE...

Produsele noastre sunt create pentru a fi reparate, dezasamblate și asamblate cu uşurinţă. Cu peste 50.000 de articole în stoc, totul este făcut pentru a repara doar ceea ce este strict necesar și la cel mai mic cost.

Câteva cifre

Reparabil timp de 15 ani la un preț corect

Inginerii Krups dezvoltă produse pe baza feedback-ului din teren, făcând noile generații din ce în ce mai ușor de reasamblat. Fiecare produs nou este analizat sistematic pentru a se califica pentru eticheta „Reparabil timp de 15 ani la un preț corect”. Krups se angajează să păstreze piese de schimb pentru aproape toate produsele sale timp de 15 ani de la cumpărare.

15 ANI

Krups se angajează să păstreze pentru 15 ani, în medie, după achiziție, toate piesele de schimb pentru majoritatea produselor*.

8,3 milioane de piese de schimb

în peste 30000 m²

Pentru a asigura o disponibilitate imediată a pieselor de schimb, Krups depozitează piese de schimb anticipat pentru urmatorii ani, pentru produsele care nu se mai fabrică.
Reparația este adesea mai puțin costisitoare decât înlocuirea produsului. Lucrând la prețul pieselor de schimb și oferind reparații la cheie, Krups face tot posibilul pentru a se asigura că reparațiile sunt cât mai economice. Reparația nu modifică în niciun fel calitatea produsului, reparate cu piese validate de marcă.
*Peste 96% dintre produsele comercializate de Groupe Seb în Europa în 2021 au respectat angajamentul de 10 ani, care a fost valabil până la 31 decembrie 2021 și a fost înlocuit cu un angajament de reparabilitate timp de 15 ani la un preț corect de la 1 ianuarie 2022. Piese de schimb pot fi derivate din tehnologii alternative.

KRUPS LÂNGĂ TINE...

Cel mai bun serviciu pentru produsele tale este furnizat de profesioniști instruiți de Krups, ce vor căuta tot timpul soluții pentru a prelungi perioada de utilizare a produsului tău.

Astăzi, mai mult de 6200 de de centre de reparații autorizate îți stau la dispoziție pentru a asigura sustenabilitatea produselor în întreaga lume, indiferent de țara de achiziție sau utilizare.

Apasă butonul, pentru a găsi cel mai apropiat centru de reparații autorizat. Nu uita să verifici mai întâi dacă nu cumva există deja o soluție prezentată la rubrica "Întrebări frecvente".

6.200 de centre
de service

Reparabilitate ușoară

Printr-o simplă vizită la cel mai apropiat centru de reparații autorizat, piesa defectă a produsului tău Krups poate fi înlocuită rapid.

Acest lucru permite ca o defecțiune să fie remediată, pentru mai mulți ani, chiar și după expirarea garanției. De asemenea, poți comanda online piese de schimb sau accesorii pentru produsele tale Krups.

Imprimare 3D pentru o reparare ușoară și o utilizare îndelungată a produselor tale

Astăzi, peste 3000 de produse au fost deja reparate folosind imprimarea 3D. Această tehnologie permite ca o piesă să fie produsă rapid la cerere, pentru a reduce stocurile de piese de schimb și a extinde disponibilitatea acestora. Toate piesele imprimate 3D trec printr-un proces special dedicat pentru a asigura calitatea și durabilitatea.

‘‘

Acum ne dăm seama că acestea sunt produse care merită o viață lungă de utilizare"

Alain Pautrot - VP Consumer Satisfaction

Vezi interviul