Espressor manual Calvi Latte XP345810 / Negru

Design compact și băuturi delicioase

Espressor manual Calvi Latte XP345810 / Negru

Design compact și băuturi delicioase

Espressorul Calvi Latte, cu pompă de presiune și accesoriu pentru cappuccino, oferă o spumă bogată și cremoasă direct în ceașcă, pentru o experiență tip barista de fiecare dată. Sistemul Patentat Thermoblock Compact este însoțit de duza de abur performantă și de un rezervor de apă detașabil cu o capacitate de 1 L pentru confort maxim în utilizare direct la tine acasă.

Ref: XP345810

Descriere

Espressorul perfect pentru un cappuccino cu spuma cremoasa și consistentă

Espressorul manual Calvi Latte cu accesoriu pentru cappuccino folosește o tehnologie superioară pentru a-ți oferi băuturi pe placut tău, cu spumă cremoasă și consistentă în confortul propriei locuințe.

Sistemul patentat Thermoblock Compact, împreună cu pompa de presiune de 15 bari oferă băuturi precum cappuccino și latte perfect preparate.

Datorită designul compact, espressorul este ușor de integrat în orice bucătărie, iar rezervorul de apă de 1 L este detașabil și poate fi alimentat cu ușurință pentru mai mult confort.

Prepară băutura ta favorită folosind sistemul de reglare electronic al temperaturii pentru rezultate consistente de fiecare dată sau ajustează manual espressorul pentru a obține rezultate personalizate.

Este mai ușor ca niciodată să prepari în propria locuințău un espresso intens, cappuccino cremos sau un latte delicios datorită espressorului manual Calvi Latte.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Negru
Dimensiuni 315 x 145 x 286 mm
Garanție 2 ani
Greutate 4.445 Kg
Indicator LED Nu
Interfață Butoane
Limbi de afișare Nu
Presiune 15 bari
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Accesoriu pentru lapte
Buton pornire/oprire
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1.1
Duză pentru abur
Oprire automată
Sistem Thermoblock
Sistem de spumare a laptelui
Tip de alimentare Cafea macinata & paduri

Întrebări frecvente

Momentan nu avem întrebări pentru acest produs.