Espressor cu capsule LUMIO Negru KP130831 / Negru

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio, espressorul automat cu capsule ce combină designul minimalist cu o gamă mare de opțiuni de cafea.

Espressor cu capsule LUMIO Negru KP130831 / Negru

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio, espressorul automat cu capsule ce combină designul minimalist cu o gamă mare de opțiuni de cafea.

Espressorul automat cu capsule NESCAFÉ® Dolce Gusto® Lumio combină perfect un design minimalist cu posibilitatea obținerii unei game variate de băuturi savuroase. Datorită tehnologiei integrate, rezervorului de apă de 1 L și funcției pentru băuturi de dimensiuni XL, Lumio îți pune la dispoziție multiple băuturi delicioase chiar dacă este un un aparat de cafea compact: 37cm (H) x 18cm (W) x 22cm (D).

Ref: KP130831

Descriere

Savurează o gama variată de băuturi de calitate

Servește băuturi de calitate și perfect obținute datorită sistemului de înaltă presiune de până la 15 bari. Capsulele închise ermetic păstrează prospețimea cafelei pentru ca tu să te bucuri de băuturi aromate și savuroase de fiecare dată.

Introdu capsula cu băutura aleasă de tine, setează dimensiunea băuturii (până la XL) printr-o singură atinge și pornește expresorul! Sau poți urma intrucțiunile de folosire a capsulelor de pe ambalaj, pentru mai multă ușurință în folosire.

Datorită Modulului Eco, aparatul se oprește automat după 1 minut de inactivitate, reducând consumul, pentru o eficiență energetică ridicată (produsul este evaluat la clasa de eficiență energetică A+).

Poți începe să creezi băuturi delicioase imediat ce desfaci cutia produsului datorită pachetului gratuit ce include 6 capsule asortate.

Specificații

Globale
Aparat cu afisaj (ecran) Nu
Culoare Negru
Garanție 2 ani
Indicator LED
Limbi de afișare Nu
Presiune 15 bari
Putere 1500 W
Țară de origine China
Tăviță de picături ajustabilă Da
Tăviță de picături demontabilă
Tehnice
Capacitatea rezervorului de apă (L) 1
Funcție ECO
Rezervor de apă detașabil
Suport pentru ceașcă
Tavă de picurare detașabilă
Tip Automat
Reglare cantitate Play & Select
Funcție XL

Întrebări frecvente

Momentan nu avem întrebări pentru acest produs.